10.7.2017

Vaeltaja voitti Kuukauden -levytunnustuksen…

VAELTAJA on kuukauden levy!

On erinomainen asia, että musiikkitoimittajat ja radiokanavat osaavat arvostaa sydämellä ja suurella intohimolla, sekä työllä tehtyä Suomalaista tanssi- ja iskelmämusiikkia.

Ammattimaisen ja laadukkaan albumin tekeminen näinä päivinä on suuri haaste tekijöille, jolla ei ole takanaan ison levy-yhtiön koneistoa, markkinoinnista puhumattakaan. Ennen projektin alkamista ovat lukuisat yhteistyökumppanit antaneet luottamuksensa, tuen ja panoksensa asiamme eteenpäin viemiselle.

Vaeltaja -albumin ensimmäiset sävelet soitettiin äänitysstudiossa elokuussa 2016. Sitä ennen olimme jo aloittaneet rahoituksen järjestämisen, kappalevalinnat, sovitustyöt, aikataulutukset ja muut suunnittelutyöt. Tätä albumia tehtiin jokainen päivä vajaan vuoden verran ja se vaatii paljon uhrauksia. On kannustavaa ja erittäin tärkeää saada työlleen arvostusta. Siitä minä ja Taiga -yhtyeeni olemme kiitollisia.

Kiitos äänestäneelle raadille ja niille lukuisille radiokanaville, jotka uskovat edustamaamme musiikkityyliin.
Albumin teon ja julkaisun mahdollistivat seuraavat tukijat: Ponsse Oyj, Hartwall Oyj – Lapin Kulta, Laren baari, Verkkokauppa Kuukkeli, Lasse Hoikka Oy, Studio Ala, Ohjelmapalvelu Satakieli ja Pauli Wessman.

Tuhannet kiitokset Faneillemme kautta maan radiotoiveista ja tuesta sekä uskollisuudesta. Kiitos kaikille teille, jotka käytte keikoilla ja tuette näin työtämme. Kiitos keikkajärjestäjille, jotka annatte tilaisuuden työmme tekemiselle ja mahdollisuuden musiikkimme esittämiselle.

Vaeltaja -albumia voi ostaa keikoilta ja verkossa Verkkokauppa Kuukkelista, Fanituote -Shopista ja hyvin varustelluista levykaupoista. Lisäksi levy löytyy myös Spotifysta, Itunesista jne.
Vielä kerran iso Kiitos kaikille Vaeltaja -levyn tekoon tavalla tai toisella osallistuneille.

PaikallisRadiokanavat ovat meille tekijöille ja tanssi- ja iskelmämusiikin kuuntelijoille suuri rikkaus. Odotamme kuitenkin vielä valtakunnallisten radiokanavien heräämistä musiikkimme äärellä. Laadusta se ainakaan ei enää voi olla kiinni.

Suuri Kiitos Kunniasta,
Jarkko Honkanen & Taiga

Uutinen aiheesta:

http://www.hitit.fi/jarkko-honkanen-taiga-voitti-kuukauden-levyn/

 

Jarkko Honkanen © 2022 | Kotisivut: Web-suunnittelu Pokis