Jarkko Honkanen on Lappilainen artisti. Pitkäsoittoja hän on julkaissut kuusi, joista viimeisin Taiga -yhtyeensä kanssa toteutettu Suunta muuttumaton -albumi julkaistiin helmikuun lopulla 2020. Uusi sooloalbumi on tekeillä.

Uusin singlejulkaisu Jarkolta ja Taiga -yhtyeeltä on Esa Elorannan kanssa tehty duetto, Läpikulkumatkalla. Lukuisat singlet ovat keränneet listoilla erinomaisia sijoituksia. Taivas rajana ja Onnen hetket ovat uusimman tuotannon eniten soitettuja kappaleita. Jarkko on ollut musiikillaan mukana myös useilla kokoelma- ja hyväntekeväisyyslevyillä.

Kokemusta Jarkko on kartuttanut useiden erilaisten kokoonpanojen kautta Suomirockista rautalankaan ja pop -iskelmään 25 vuoden ajalta. Suuri yleisö tuntee Jarkon Kemijärvelle sijoittuvasta, TV-sarjasta Taivaan tulet sekä Tangomarkkinat 2014 Kuningasfinaalista.

Jarkko suhtautuu intohimoisesti myös kirjoittamiseen ja kappaleiden sanoittamiseen. Hän on tehnyt tekstejä mm. Pate Mustajärvelle, Lasse Hoikalle ja Souvareille, Joel Hallikaiselle, sekä monille muille esittäjille.

Jarkko esiintyy yhdessä Taiga -yhtyeensä kanssa. Ohjelmisto koostuu pääosin itse levytetyistä kappaleista.

Jarkko Honkanen

Jarkko Honkanen © 2022 | Kotisivut: Web-suunnittelu Pokis