12.2.2016

Lumiset terveiset kaikille…

Luminen tervehdys kaikille täältä heräilevästä pohjoisesta.

Haluan yhtyeeni kanssa tässä vaiheessa jo kiittää sydämistämme kaikkia teitä, jotka olette levyn ostaneet ja sitä eri foorumeilla kehuneet. Teitä, jotka olette jakaneet uutterasti viestiä eteenpäin somessa, sähköposteissa, sekä muilla tahoilla. Olette meille tärkeitä.  Työ jatkuu edelleen ja kiitos siitä kuuluu Teille!

Kevät menee meillä täällä pohjoisen keikoilla, mutta jo alkukesästä suuntaamme enenevissä määrin Etelä -Suomen tanssipaikoille ja lavoille. Päiviä on vielä kesälle jonkin verran jäljellä ja halutessanne voitte tietysti vinkata keikanjärjestäjille hyvästä levystä ja vaikka omista keikkakokemuksistanne.

Uusi levymme on ollut hienosti listoilla ja palaute on ollut erinomaista heti ensimmäisen singlen (Kaipuun kyyneleitä) jälkeen.  Kyseinen kappale oli kahden viikon ajan Suomen paikallisradioiden neljänneksi soitetuimpana kappaleena. Loistavaa! Miljoona ruusua -musiikkivideota on nyt katsottu puolestaan parin viikon aikana 7000 kertaa! Linkkiä saa muuten edelleen jakaa.

Lisää yllätyksiä ja makupaloja levyltä on tulossa lähiaikoina, joten olkaahan kuulolla ja pitkää silmänne auki.

Sami Aikioniemen ottamia keikkakuvia löytyy linkistä. ZekZek: SAMI AIKIONIEMI PHOTOS.

Voit tilata levyn Verkkokauppa Kuukkelista. Oulusta levyä voi ostaa Musiikki Kullaksen levyliikkestä. Kemijärveltä levyä voi ostaa Kauppapaikasta ja Rovaniemellä Musiikkimestareilta. Levyä tietysti saa ostettua omakseen myös keikoiltamme.

Miljoona ruusua feat. Talonpoika Lalli -Musiikkivideo Youtubessa

Kaipuun kyyneleitä Youtubessa

 

 

Radio Pooki – Lista -äänestys

Radio Kajaus – Kajaushitti -äänestys

 

Radio Top 20 -Lista

Tätä Suomi Tanssii -Lista

Jarkko Honkanen © 2022 | Kotisivut: Web-suunnittelu Pokis