2.2.2016

Kaipuun kyyneleitä -albumi nousussa…

Hetki sitten Jarkko Honkanen & Taiga -yhtye julkaisi uuden albuminsa Kaipuun kyyneleitä. Levyltä julkaistu nimikkosingle on menestynyt hyvin listoilla.

Ensimmäisinä viikkoinaan Kaipuun kyyneleitä -single on noussut paikallisradioiden Top 20 -listalla neljänneksi ja Tätä Suomi tanssii -listalla sijoitus on tähän saakka ollut parhaimmillaan seitsemäs. Vastaanotto uudella Jarkko Honkanen & Taiga -yhtyeen albumilla on ollut erinomainen.

Sinäkin voit vaikuttaa levyn listamenestykseen toivomalla Kaipuun kyyneleet -singleä radioista ja osallistumalla radioiden omiin lista ja hittiäänestyksiin. Kaikki äänet ovat tarpeen.

Radio Pooki -Lista
Radio Kajaus -Kajaushitti
Järviradio…

Levyltä musiikkivideoksi tehty Miljoona ruusua (Million roz) Feat. Talonpoika Lalli on kerännyt ensimmäisen viiden päivän aikana reilut 5000 katsojaa. Katso sinäkin video alta.

Levyä voi ostaa keikoilta tai voit tilata levyn itsellesi tai vaikka lahjaksi ystävällesi Verkkokauppa Kuukkelista. Oulusta levyä voi ostaa Musiikki Kullaksen levyliikkestä. Kemijärvellä levyä saa Kauppapaikasta ja Rovaniemeltä levyn voi hankkia Musiikkimestareilta.

Jarkko Honkanen © 2022 | Kotisivut: Web-suunnittelu Pokis