30.12.2017

Hyvää Uutta Vuotta 2018!

Hyvää Uutta Vuotta 2018!

Vuodenvaihde on jälleen käsillä ja on aika siirtyä tammikuun ajaksi lomatunnelmiin. Sitä ennen tuntuu hyvältä katsoa hieman taaksepäin kulunutta vuotta ja luoda katseita valoisalta näyttävään tulevaisuuteen.

Mennyt vuosi toi mukanaan jälleen paljon hienoja hetkiä. Ikimuistoisia keikkoja, positiivisia kokemuksia ja mukavia kohtaamisia. Pikkujoulujuhlat, sekä hyväntekeväisyys- ja muita fanitapaamisia. Yhteistyö uuden Gramofoni –ohjelmatoimiston kanssa saatiin mukavasti alulle ja uusia keikkapaikkoja tulee olemaankin tulevaisuudessa runsaasti.

Some, lähinnä Facebook, toimii hyvänä kanavana tiedon välityksessä, sekä tunnelmien ja tuntemuksien ilmi tuojana. Uusia iloisia ja kannustavia faneja saimme joukkoon reilusti lisää, mutta työ jatkuu ja uudet ovet tervetulleita joukkoomme edelleen. Jatketaan samaan malliin!

Syksyllä meidät valittiin Vuoden Tanssittajaksi ja uusin Vaeltaja –albumi voitti kesäkuussa kuukauden levypalkinnon edellisen pitkäsoittomme Kaipuun kyyneleitä –albumin tavoin. Nöyrin mielin jatkamme työtämme perinteisten arvojen ylläpitämiseksi ja niiden kehittämiseksi. Haluamme olla eturintamassa viemässä eteenpäin tanssi- ja iskelmämusiikin ilosanomaa. Keikoilla emme unohda perinteitä vaan otamme huomioon entiseen tapaan niin tanssijat, kuuntelijat kuin nuoremman polven bilettäjätkin. Huomioimme aina tilaisuuden ja yleisön ja menemme heidän ehdoilla.

Uutta musiikkia julkaisemme kevään aikana muutaman kappaleen verran ja homma jatkuu silläkin saralla pitkälti entiseen tapaan. Pitkäsoiton mahdollisuutta pohditaan ja toivoa rahoituksen suhteenkin on. Myös kuunnelluimpien ja tanssittavimpien kappaleittemme kokoaminen yksiin kansiin siintää mielessä ja Joulu –aiheisen äänitteen julkaisemisesta on myös herännyt keskustelua. Uusia tuuliakin on luvassa.

Keikoilla levymyynti on kohtuullista, mutta muuten äänitekauppa on ajan hengessä meidänkin osalta tyrehtynyt. Julkaisuformaatti on tulevaisuudessa digitaalinen, mutta seuraamme tilannetta ja tämän asian puitteissa pidämme silmät ja korvat auki. Julkaisukanavia kyllä riittää, joten musiikkiamme haluaville sitä on tarjolla reilusti jatkossakin.

Meidän onnemme on, että meillä on olemassa mm. Pooki, Kajaus, Musa, Järviradio, Sandels, Harju & Pöntinen kaltaisia radiokanavia, jotka soittavat julkaistua musiikkiamme ahkerasti ja näin ollen pitävät kulttuuria yllä. Iso Kiitos! Radio Suomikin on mukavasti soittanut erikoisohjelmissaan uuden levymme kappaleita. Marko Maunukselan Lauluja Pohjantähden alta –ohjelma on erinomainen, tuore ja onnistunut poikkeus nykytrendejä seuraavassa valtakunnan radiossa. Lämpimät kiitoksemme Markolle, ja kaikille teille toiveitanne radioille lähettäneille!

Taitoa säveltämisen, sanoittamisen ja sovittamisen osalta löytyy bändistä omasta takaa, joten huolta uuden musiikin löytymisestä ja syntymisestä ei ole. Kuuntelemme silti paljon muidenkin tekemiä ehdotuksia. Aina silloin tällöin jokin miellyttävä uutuus löytyy. Vastaisuudessa tulemme kokeilemaan myös uusia näkökulmia kappaleisiin. Näin tuoreus säilyy ja julkaistava musiikki ei toista itseään. Musiikin tuottaminen tapahtuu tulevaisuudessa pääosin omin voimin.

Tuleva vuosi tuo tullessaan myös muutoksia yhtyeen miehistöön. Rumpalimme Matias Sassali siirtyy vuoden vaihteessa pois yhtyeemme riveistä. Tilalle tulee kokenut muusikko, Rovaniemeläinen Petri Nurmela. Hän on ollut keikoillamme tuuraamassa useasti Matiaksen ollessa estynyt, joten miehistönvaihdos sujuu varmasti ja vaivattomasti.

Matiakselle ja hänen perheelleen toivotamme kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin ja kiitämme lämpimästi upeista muistoista, sekä hänen antamasta panoksesta yhtyeellemme vuosien varrella. Iloinen ja ison sydämen omaava, sekä hyvä kaveri. Työteliäs asenne ja yhteishengen luominen jäävät päällimmäisenä miehestä mieleen. Vuoden -2014 tangomatka ja monet, monet muut reissut vuosien varrelta. Maailman varsiteillä kohtaamme varmasti vielä useasti. Pidä itsestäsi huolta veli hyvä. Samaan hengen vetoon haluamme välittää nöyrän kiitoksemme myös sydämelliselle ja avuliaalle herrasmiehelle, Pekka Varoselle isosta työmäärästä yhtyeemme eteen. Kiitos upeista keikoista ja lukemattomista hienoista hetkistä. Kaikkea hyvää myös sinulle ja perheellesi Pekka.

On etuoikeus ja kunnia-asia tehdä työtä teille arvon tanssikansa ja iskelmäväki. Onnea roppakaupalla Uudelle Vuodelle kaikille ja nähdään keikoilla. Keikkoja onkin jo tulevalle vuodelle tullut hyvin kalenteriin.

Pidetään toisista huolta, tanssitaan ja nautitaan Suomalaisesta tanssi- ja iskelmämusiikista!

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta mielen päällä niin laita ihmeessä sähköpostia tai koodaa vaikka Facebookissa. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, palautteisiin, ehdotuksiin ja kehittämisideoihin.

Jarkko ja Taiga

Jarkko Honkanen © 2022 | Kotisivut: Web-suunnittelu Pokis