Laulamisen ja esiintymisen nälkä on vienyt Jarkkoa eteen päin laulajan uralla. Kokemuksia laulajan ammatista on tullut vuosien varrella useista erilaisista kokoonpanoista Suomirockista iskelmään ja poppiin.

Periksiantamaton työnteko sekä intohimo musiikkiin ovat olleet aina työlle ensisijaisia lähtökohtia. Tavoitteita musiikin saralla tulevaisuudessakin on paljon ja oikea asenne auttaa unelmien saavuttamisessa.

Listasijoituksia hänen julkaisemistaan kappaleista ovat keränneet useat eri singlet, joista uusimpina Onnen hetket (2018) ja Taivas rajana (2018), jotka Jarkko toteutti  Taiga -yhtyeensä kanssa. Uusin julkaisu on Suunta muuttumaton -albumi 2020. Uusi sooloalbumi on tekeillä.

Viides albumi Vaeltaja (2017), valittiin Vuoden levyksi ja edellinen Kaipuun kyyneleitä pitkösoitto valittiin 2016 Helmikuussa Kuukauden levyksi. Näiltä albumeilta julkaistut singlet ovat pärjänneet edellisten julkaisujen tavoin listoilla hienosti. Mm. Saavuttamaton ja Hyvissä käsissä  -kappaleet noteerattiin radioiden listoilla erittäin hyvin.

Tulevaisuus uusien julkaisuiden ja keikkojen suhteen näyttää valoisalta. Periksiantamaton ja intohimoinen työ jatkuu entiseen tapaan.

Jarkko Honkanen © 2022 | Kotisivut: Web-suunnittelu Pokis