24.10.2016

Syysterveiset…

Ensiksikin tuhannet Kiitokset synttärionnitteluistanne. Vaikka en olekaan mikään syntymäpäiväsankariluonne, niin silti muistamisenne lämmittää syyskoleudessa. Villasukista puhumattakaan. Kiitos!

Olen miettinyt jo kauan vapaa-aikaani ja sen käyttöä. Miettinyt sitä että mihin kaikki aika hupenee ja mitä jatkuva kännykän kanssa touhuaminen tai tietokoneella olo ihmiselle tekee. Se vaikuttaa läsnäoloon, keskittymiseen, luovuuteen, ihmissuhteisiin ja loppujen lopuksi ainakin välillisesti miltei joka asiaan. Mitä se ottaa ja kuinka vähän se loppujen lopuksi antaa? Jotkut kykenevät olemaan näiden laitteiden herroja ja hallitsemaan ajan käytön. Minulta se vaatii ihan liikaa kontrollia, hermoja ja työstämistä. Siksi päätös tuon pyörän kyydistä hyppäämisestä tuntui luontevalta. Helpottavalta.

Lähdin Facebookista ja muualta somesta pois määrittelemättömäksi ajaksi. Pyrin järjestelemään nuo asiat muilla tavoin. Keskityn enemmän perheeseeni, uuden levyn työstämiseen, keikkoihin ja muihin itseni kannalta tärkeisiin asioihin. Ilman someakin varmasti pärjää?

Keikkajutut, kuulumiset yms. löytyvät ensitilassa https://www.jarkkohonkanen.com  -osoitteesta. Täältä voitte halutessanne edelleen linkittää uutisia ja tietoja faceen jne. Sähköposti info@jarkkohonkanen.com ja palautelaatikko toimii tietysti edelleen.

Uutta levyä työstetään parhaillaan ja viimeistään helmikuussa pitäisi olla uusi levy saatavilla. Ensimmäinen single tulevalta levyltä pyritään julkaisemaan jo aiemmin. Joitakin levyn kappaleita voi kuulla jo keikoilla. Tervetuloa!

Hyvää ja raikasta talven odotusta kaikille ja pidetään toisista huolta. Puhutaan toisillemme ja katsotaan silmiin.

Jarkko

Jarkko Honkanen © 2022 | Kotisivut: Web-suunnittelu Pokis