Historia

Laulamisen ja esiintymisen nälkä on vienyt Jarkkoa eteen päin laulajan uralla. Kokemuksia laulajan ammatista on tullut vuosien varrella useista erilaisista kokoonpanoista Suomirockista tanssi- ja iskelmämusiikkiin.

Periksiantamaton työnteko sekä intohimo musiikkiin ovat olleet aina työlle välttämättömiä lähtökohtia. Ensimmäisen suurempaa huomiota saaneen kappaleen (Rakkauden kellot -2005) julkaisun jälkeen on julkaistu 4 pitkäsoittoa ja useita singlejä. Tvoitteita musiikin saralla tulevaisuudessakin on paljon ja oikea asenne auttaa jaksamaan unelmien saavuttamisessa.

Listasijoituksia hänen julkaisemistaan kappaleista ovat keränneet mm. Rakkauden kellot (2005) ja Haaveiden harhaa (2008), joka oli myös kesän 2008, 10 äänestetyimmän kesähitin joukossa. Kappaleet Luu kouraan jää (2008) ja Maailman teille (2009) noteerattiin myös tanssituimpien kappaleiden joukkoon Tätä Suomi tanssii -listalla. Vuoden jokaisen -kappaleen hän esitti yhtyeensä kanssa Taivaan tulet tv-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella.

Kolmas pitkäsoitto Ennen kuin aamu koittaa valittiin marraskuussa 2011 toiseksi parhaaksi levyksi ja Taiga yhtyeen kanssa tehty yhteinen albumi Kaipuun kyyneleitä valittiin viimein Helmikuussa 2016 Kuukauden levyksi. Tältä albumilta julkaistut singlet ovat pärjänneet edellisten singlejulkaisujen tavoin listoilla hienosti. Mm. Saavuttamaton -single noteerattiin radioiden listoilla erittäin hyvin.

Sony Music Finlandin kanssa tehdystä yhteistyöstä ovat jääneet elämään Jäit vierellein, Kaksi Kaunista ja La bella vita (2014) -singlet, jotka ovat  sijoittuneet myös hienosti radioiden soittolistoilla.

Tulevaisuus uusien julkaisuiden ja keikkojen suhteen näyttää valoisalta. Periksiantamaton ja intohimoinen työ jatkuu.