Historia

Laulamisen ja esiintymisen nälkä on vienyt Jarkkoa eteen päin laulajan uralla. Kokemuksia laulajan ammatista on tullut vuosien varrella useista erilaisista kokoonpanoista Suomirockista tanssi- ja iskelmämusiikkiin.

Periksiantamaton työnteko sekä intohimo musiikkiin ovat olleet aina työlle ensisijaisia lähtökohtia. Ensimmäisen suurempaa huomiota saaneen kappaleen (Rakkauden kellot -2005) julkaisun jälkeen on julkaistu 5 pitkäsoittoa ja useita singlejä. Tavoitteita musiikin saralla tulevaisuudessakin on paljon ja oikea asenne auttaa unelmien saavuttamisessa.

Listasijoituksia hänen julkaisemistaan kappaleista ovat keränneet useat eri singlet, joista uusimpina Onnen hetket (2018) ja Taivas rajana (2018), jotka Jarkko toteutti  Taiga -yhtyeensä kanssa. Uusin julkaisu on koskettava Isän ääni -kappale.

Viides albumi Vaeltaja (2017), valittiin Vuoden levyksi ja edellinen Kaipuun kyyneleitä pitkösoitto valittiin 2016 Helmikuussa Kuukauden levyksi. Näiltä albumeilta julkaistut singlet ovat pärjänneet edellisten julkaisujen tavoin listoilla hienosti. Mm. Saavuttamaton, Hyvissä käsissä ja Kaikki mistä haaveilin -kappaleet noteerattiin radioiden listoilla erittäin hyvin.

Jarkko ja Taiga yhtye valittiin vuonna 2017 Vuoden Tanssittajaksi.

Tulevaisuus uusien julkaisuiden ja keikkojen suhteen näyttää valoisalta. Periksiantamaton ja intohimoinen työ jatkuu entiseen tapaan.