Läpikulkumatkalla -single julkaistu…


Jarkko Honkanen & Taiga julkaisevat nyt kappaleen, jossa tarina on pääosassa.


Meillä jokaisella on oma tarinamme. Siihen vaikuttavat vahvasti tekemättä jätetyt ja rohkeasti tehdyt valinnat. Isot päätökset ovat vaikeita ja ne vaativat paljon uskallusta. Niiden vaikutukset seuraavat meitä läpi elämän ja siksi on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään mikä matkallamme on oikeasti tärkeää.


Läpikulkumatkalla-single on lohkaisu tulevalta countryiskelmä-tyyliseltä albumilta. Nyt julkaistavalla singlellä on vierailevana artistina lukuisten tunnettujen laulujen tekijä Esa Eloranta.
”Lähetin Esalle tekstin ihan spontaanisti ehdottaen yhteistyötä. Hän innostui tekstistä ja teki erinomaisen sävellyksen tarinaa tukien. Lisäksi saimme hänet mukaan duettoon. Paremmin ei olisi voinut käydä”, kiittelevät Jarkko ja Taiga-yhtye Esa Elorantaa onnistuneesta yhteistyöstä.

Katso video alta:

Kuuntele, lataa, striimaa:

https://texicallidigitaldistribution.lnk.to/CdOCF

Uudet promokuvat…

Uudet promokuvat ladattavissa median käyttöön osoitteessa:

Napakymppi napsahtaa…

Jarkko Honkanen & Taiga ovat uuden sinkun myötä rakkauden ja mökkitikkailun asialla. He julkaisevat kesämielellä tehdyn hyväntuulisen kesäsinglen. Napakymppi on musiikkia mökki-illan tikkakisoihin ja grillijuhliin, tanssilavoille ja kesälomareissulle autoradioon.

Katso Youtubesta lyrics -video tai kuuntele uusi kesäsingle suoratoistopalveluista Spotify, Itunes, Deezer jne. Saa toivoa myös radioista ja jakaa muutenkin ilosanomaa mielin määrin.

Kuumaa ja kepeää kesää kaikille. Ollaan kuulolla porukat ja nähdään keikoilla kautta maan.

Napakymppi napsahtaa!!

Jarkko & Taiga MagnumLiven myyntiin…

Kevät toi uusia raikkaita tuulia mukanaan.
Jarkko Honkanen & Taiga -yhtye on 1.4 lähtien MagnumLiven myynnissä.
On mukava aloittaa yhteistyö uuden ohjelmatoimiston kanssa. Tulevaisuus näyttää mitä kaikkea jännittävää se tullessaan tuo 😁
Nähdään keikoilla porukat!

Lue lisää alta:

MagnumLive Oy
Johanna Tuomola                      
+358 44 9061910
johanna.tuomola@magnumlive.fi

Isän ääni -single julkaistu…

Rakkaimmat lapsuusmuistoni sijoittuvat maaseudulle puhtaan luonnon äärelle. Siksi halusin sisällyttää uuden singlen tekstiin tuota tunnelmaa lapsuuteni maalaismaisemasta. Isät opettivat poikiaan kädestä pitäen ja siirsivät tietoa eteenpäin sukupolvelta toiselle. Ne olivat turvallisia ja ikimuistoisia yhdessäolon hetkiä.

Isyys on kokenut ison muutoksen muutamassa vuosikymmenessä ja isän merkitys lapsen elämässä muuttaa muotoaan koko ajan. Nykyään me isät olemme yhä enemmän läsnä lastemme arjessa. Isän ääni on säilynyt silti samana sukupolvelta toiselle. Se on vahva, turvallinen ja ymmärtävä.

Edelliset julkaisut, Taivas rajana ja Onnen hetket ovat soineet hyvin radioissa kautta maan ja palautteet ovat olleet loistavia. Jatkamme edelleen Taiga -yhtyeeni kanssa samalla tunteikkaalla linjalla. Uusimpana tuotoksena ohessa
Isän ääni -single, joka on kunnianosoitus kaikille Isille. Tunnelmallisia kuuunteluhetkiä.


Taivas rajana -single julkaistu…

Uusi Taivas rajana -kesäsinkku on vihdoin julkaistu! Kuuntele kappale, kommentoi ja tykkää. Jos painat peukkua niin jaa ihmeessä ilosanomaa muillekin 👍

Voit kuunnella uuden biisin myös kaikissa suosituimmissa suoratoistopalveluissa seuraavasta linkistä:
https://taiga.lnk.to/mP2v2

Jos pidät kuulemastasi niin tykkääthän myös sivustosta:
https://www.facebook.com/Jarkkohon/
Sivustosta tykänneiden kesken arvotaan palkintoja kun tykkäysmäärä täyttyy. Lue lisää sivulta 😉

Hyvää kesää

 

Uusi Onnen hetket -single ja video julkaistu….

Uusi Onnen hetket -single julkaistu. Video alla.

Säv. Jari Rönkkö, san. Jarkko Honkanen ja Nina Hoikka, sekä sov. Jari Rönkkö, Pauli Ruuskanen ja Jarkko Honkanen.
Videon kuvaus ja editointi: Jaakko Ketola.

Uudet promokuvat… ladattavissa

ovat ladattavissa seuraavasta linkistä:

http://www.jarkkohonkanen.com/galleria/medialle/

Uudet julisteet ja fanikortit ovat myös saapuneet.

Nähdään keikoilla!

Vaeltaja on Vuoden Levy 2017!

Viime kesäkuussa julkaistu Vaeltaja-albumimme on valittu Vuoden 2017 -levyksi. Yhtyeemme haluaa antaa nöyrät ja ylenpalttiset Kiitokset raadille ja radioille kunniasta Vuoden levy -valinnan yhteydessä.
Vaeltaja on erinomainen levy ja vaikka itse sanonkin, niin se on ansainnut ehdottomasti kaiken glooriansa. Niin paljon vaivaa ja työtä sen eteen jätkien ja yhteistyökumppaneiden kanssa tehtiin. Tulokseksi saatiin miksaaja Pauli Ruuskasen ammattitaidolla juuri sellainen viimeistelty lopputulos kuin haluttiin. Eikä saa unohtaa kappaleiden tekijöitä, vierailevia soittajia ja, ja, ja… sitä muuta lukematonta joukkoa, joka vaikutti levymme syntyyn. Jokainen albumin menestykseen myötävaikuttanut henkilö ansaitsee nöyrän ja Ison Kiitoksen!
Ja mieltä tietysti lämmittää että radiotkin tykkää. Suurin leijonan osa levyn suosiosta on kuitenkin loppuviimeksi Teidän tukenne ansiota! Radiotoiveet, viidakkorumpu ja tietysti tärkeimpänä meidän keikoillamme viihtyminen! Kiitos!

Raadin kommentteja alla:

http://www.hitit.fi/index.php/2018/01/11/vuoden-2017-levyt-on-valittu/

Hyvää Uutta Vuotta 2018!

Hyvää Uutta Vuotta 2018!

Vuodenvaihde on jälleen käsillä ja on aika siirtyä tammikuun ajaksi lomatunnelmiin. Sitä ennen tuntuu hyvältä katsoa hieman taaksepäin kulunutta vuotta ja luoda katseita valoisalta näyttävään tulevaisuuteen.

Mennyt vuosi toi mukanaan jälleen paljon hienoja hetkiä. Ikimuistoisia keikkoja, positiivisia kokemuksia ja mukavia kohtaamisia. Pikkujoulujuhlat, sekä hyväntekeväisyys- ja muita fanitapaamisia. Yhteistyö uuden Gramofoni –ohjelmatoimiston kanssa saatiin mukavasti alulle ja uusia keikkapaikkoja tulee olemaankin tulevaisuudessa runsaasti.

Some, lähinnä Facebook, toimii hyvänä kanavana tiedon välityksessä, sekä tunnelmien ja tuntemuksien ilmi tuojana. Uusia iloisia ja kannustavia faneja saimme joukkoon reilusti lisää, mutta työ jatkuu ja uudet ovet tervetulleita joukkoomme edelleen. Jatketaan samaan malliin!

Syksyllä meidät valittiin Vuoden Tanssittajaksi ja uusin Vaeltaja –albumi voitti kesäkuussa kuukauden levypalkinnon edellisen pitkäsoittomme Kaipuun kyyneleitä –albumin tavoin. Nöyrin mielin jatkamme työtämme perinteisten arvojen ylläpitämiseksi ja niiden kehittämiseksi. Haluamme olla eturintamassa viemässä eteenpäin tanssi- ja iskelmämusiikin ilosanomaa. Keikoilla emme unohda perinteitä vaan otamme huomioon entiseen tapaan niin tanssijat, kuuntelijat kuin nuoremman polven bilettäjätkin. Huomioimme aina tilaisuuden ja yleisön ja menemme heidän ehdoilla.

Uutta musiikkia julkaisemme kevään aikana muutaman kappaleen verran ja homma jatkuu silläkin saralla pitkälti entiseen tapaan. Pitkäsoiton mahdollisuutta pohditaan ja toivoa rahoituksen suhteenkin on. Myös kuunnelluimpien ja tanssittavimpien kappaleittemme kokoaminen yksiin kansiin siintää mielessä ja Joulu –aiheisen äänitteen julkaisemisesta on myös herännyt keskustelua. Uusia tuuliakin on luvassa.

Keikoilla levymyynti on kohtuullista, mutta muuten äänitekauppa on ajan hengessä meidänkin osalta tyrehtynyt. Julkaisuformaatti on tulevaisuudessa digitaalinen, mutta seuraamme tilannetta ja tämän asian puitteissa pidämme silmät ja korvat auki. Julkaisukanavia kyllä riittää, joten musiikkiamme haluaville sitä on tarjolla reilusti jatkossakin.

Meidän onnemme on, että meillä on olemassa mm. Pooki, Kajaus, Musa, Järviradio, Sandels, Harju & Pöntinen kaltaisia radiokanavia, jotka soittavat julkaistua musiikkiamme ahkerasti ja näin ollen pitävät kulttuuria yllä. Iso Kiitos! Radio Suomikin on mukavasti soittanut erikoisohjelmissaan uuden levymme kappaleita. Marko Maunukselan Lauluja Pohjantähden alta –ohjelma on erinomainen, tuore ja onnistunut poikkeus nykytrendejä seuraavassa valtakunnan radiossa. Lämpimät kiitoksemme Markolle, ja kaikille teille toiveitanne radioille lähettäneille!

Taitoa säveltämisen, sanoittamisen ja sovittamisen osalta löytyy bändistä omasta takaa, joten huolta uuden musiikin löytymisestä ja syntymisestä ei ole. Kuuntelemme silti paljon muidenkin tekemiä ehdotuksia. Aina silloin tällöin jokin miellyttävä uutuus löytyy. Vastaisuudessa tulemme kokeilemaan myös uusia näkökulmia kappaleisiin. Näin tuoreus säilyy ja julkaistava musiikki ei toista itseään. Musiikin tuottaminen tapahtuu tulevaisuudessa pääosin omin voimin.

Tuleva vuosi tuo tullessaan myös muutoksia yhtyeen miehistöön. Rumpalimme Matias Sassali siirtyy vuoden vaihteessa pois yhtyeemme riveistä. Tilalle tulee kokenut muusikko, Rovaniemeläinen Petri Nurmela. Hän on ollut keikoillamme tuuraamassa useasti Matiaksen ollessa estynyt, joten miehistönvaihdos sujuu varmasti ja vaivattomasti.

Matiakselle ja hänen perheelleen toivotamme kaikkea hyvää tuleviin koitoksiin ja kiitämme lämpimästi upeista muistoista, sekä hänen antamasta panoksesta yhtyeellemme vuosien varrella. Iloinen ja ison sydämen omaava, sekä hyvä kaveri. Työteliäs asenne ja yhteishengen luominen jäävät päällimmäisenä miehestä mieleen. Vuoden -2014 tangomatka ja monet, monet muut reissut vuosien varrelta. Maailman varsiteillä kohtaamme varmasti vielä useasti. Pidä itsestäsi huolta veli hyvä. Samaan hengen vetoon haluamme välittää nöyrän kiitoksemme myös sydämelliselle ja avuliaalle herrasmiehelle, Pekka Varoselle isosta työmäärästä yhtyeemme eteen. Kiitos upeista keikoista ja lukemattomista hienoista hetkistä. Kaikkea hyvää myös sinulle ja perheellesi Pekka.

On etuoikeus ja kunnia-asia tehdä työtä teille arvon tanssikansa ja iskelmäväki. Onnea roppakaupalla Uudelle Vuodelle kaikille ja nähdään keikoilla. Keikkoja onkin jo tulevalle vuodelle tullut hyvin kalenteriin.

Pidetään toisista huolta, tanssitaan ja nautitaan Suomalaisesta tanssi- ja iskelmämusiikista!

Jos sinulla on kysymyksiä tai palautetta mielen päällä niin laita ihmeessä sähköpostia tai koodaa vaikka Facebookissa. Vastaamme mielellämme kysymyksiin, palautteisiin, ehdotuksiin ja kehittämisideoihin.

Jarkko ja Taiga

← Vanhemmat